piatok, 13. januára 2017

Dvojfarebný šľahačkový pohár



Výborná čokoládovo-šľahačková rýchlovka na mlsanie, keď nie je čas upiecť zákusok.




potrebujeme:



250 ml šľahačkovej smotany 33%

1 lyžica práškového cukru

30 g masla alebo cery

50 g čokolády

ovocie, ja som dala mandarínku


postup:


1.
V rozpustenom masle roztopíme čokoládu pokrájanú na malé kúsky a vymiešame na hladko.


2.
Vyšľaháme si vychladenú smotanu s práškovým cukrom a jednu polovicu vyšľahanéj šľahačky primiešame ešte do vlažnej čokolády.


3.
Šľahačky dáme do vrecka zo zdobiacou špičkou a naplníme poháre striedavo s ovocím.





Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujem za všetky komentáre, robia mi veľkú radosť. Komentáre sú moderované, čiže objavia sa až trocha neskôr.