potrebujeme:
približne 500 g póru
3-4 väčšie zemiaky
soľ, čierne korenie, mletú rascu
olej
1 lyžica masla
1.
Očistený pór a zemiaky nakrájame na kúsky.
2.
Zemiaky opražíme na rozohriatom oleji, po chvíľke pridáme pór, premiešame, spolu opražíme asi 2 minúty.
Kto chce môže pridať bujón, ale ja nedávam, nechcem stratiť chuť a vôňu póru.
3.
Do polievky som zavarila halušky, ktoré nám k tej polievke chutia najviac. Dá sa jesť len tak alebo aj s krutónmi. Táto polievka je tiež výborná aj rozmixovaná s pridaním smotany.
Recept na halušky ako ich robím ja, nájdete kliknite TU:
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára
Ďakujem za všetky komentáre, robia mi veľkú radosť. Komentáre sú moderované, čiže objavia sa až trocha neskôr.