4 vajcia
200 g kryštálového cukru
150 ml mlieka
1 dl oleja
380 g polohrubéj múky
1 prášok do pečiva
100 g najemno nasekaných vlašských orechov
100 g najemno nasekanéj čokolády
3 väčšie olúpané a nastrúhané jablka
1.
Vajcia s cukrom vyšľaháme do peny. Pridáme mlieko, olej a ďalej šľaháme.
2.
Pridáme, orechy, preosiatú múku zmiešanú s práškom do pečiva a dôkladne premiešame. Ďalej pridáme nasekanú čokoládu,
premiešame, pridáme jablka,
dôkladne premiešame a cesto vylejeme na vymastený a múkou posypaný plech.
Veľkosť plechu je 34x24 cm. Pečieme pri teplote 180°C asi 30-35 minút.
3.
Po upečení a vychladnutí posypeme práškovým cukrom.
Určite mi napíšte dole do komentárov, či ste zákusok skúsili upiecť a ako vám chutil.
Dakujem za recept, dnes som ho robila, chutný koláčik k čajíku alebo kávičke. Mám rada vaše recepty ;-)
OdpovedaťOdstrániťĎakujem, veľmi si toho cením.
OdstrániťMAM RADA VšETKY VAšE RECEPTY SKORO VšETKY ROBIM A SU VELMI CHUTNE
OdpovedaťOdstrániťĎakujem, tak to ma veľmi teší :)
OdstrániťVýborný koláčik ☺. Chutil aj našej malej vyberavej jedáčke a to už je čo povedať.
OdpovedaťOdstrániťĎakujem a pozdravujem vyberavú jedáčku, nech vám chutí :)
Odstrániťno mne vyšiel výborne a tak aj chutil a dokonca som aj pochvalu dostal :-)
OdpovedaťOdstrániťprečo musí byť múka preosiata?
OdpovedaťOdstrániťProtože prosátá mouka je vzdušnější,nadýchaná a plná vzduchu,tím je
Odstrániťupečené těsto kypřejší.
dnes jsem pekla a byl výborný
OdpovedaťOdstrániťďakujem
OdpovedaťOdstrániťsú tu výborné recepty, len škoda že si ich nemôžem vytlačiť,
OdpovedaťOdstrániťStačí stlačiť ctrl + P a vyskočí vám príkaz tlačiť
Odstrániťdakujem za radu a dakujem aj za super recepty na tejto stránke
OdstrániťVýborný a rychlý recept,hned jak jsem ho objevila, hned jsem ho šla odzkoušet a všem moc chutnal.Marie
OdpovedaťOdstrániť